NOMIKEIA 2016 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

omadiki1111

Παρασκευη 14 Οκτωμβριου 2016

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ  3-1

Α.Ο ΘΗΡΑΣ  – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ   3-2

Σκοπελιτης Γιωργος :“Σας καλωσορίζω στο τουρνουά “Νομίκεια 2016” που αποτελεούν πλέον θεσμό για τον τόπο μας και διεξάγεται στη μνήμη των μεγάλων ευεργετών της Θήρας, Λούλας και Ευάγγελου Νομικού. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τις ομάδες, που με τη συμμετοχή τους δίνουν αίγλη στο τουρνουά, λόγω της αξίας τους. Ευχαριστούμε επίσης πολύ τους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν και κυρίως τον πλατινένιο χορηγό μας την Aegean Airlines, που “μας δίνει φτερά” να πετάξουμε από φέτος και εκτός Ελλάδας και ελπίζουμε να’ ναι πάντα κοντά μας”.

Καφουρος Μαρκος :Συγχαίρω τα  μέλη της διοίκησης και τις αθλήτριες του συλλόγου μας για αυτό το θεσμό που διοργανώνεται για 4η χρονιά στη μνήμη των μεγάλων ευεργετών μας. Η ευγνωμοσύνη όλων μας είναι διαχρονική προς αυτούς και την τεράστια προσφορά τους στο νησί μας. Συγχαρητήρια αξίζουν στη διοίκηση που σε λίγο χρονικό διάστημα φέρανε σπουδαίες επιτυχίες που αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά μας και δημιουργούν όραμα. Εύχομαι οι διοικητικές τους επιτυχίες και το ταλέντο των αθλητριών μας, να μας χάρισουν στο μέλλον ένα πρωτάθλημα ή Κύπελλο και να μας δημιουργήσουν έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” , ώστε να φτιάξουμε νέα αθλητικά κέντρα στο νησί.

Τζουρος Ελευθεριος : Σας καλωσορίζουμε στο νησί μας και στα Νομίκεια. Συγχαίρουμε τον Α.Ο Θήρας γιατί με αυτές του τις ενέργειες, που άπαντες επικροτούμε, τιμά τη μνήμη και την προσφορά των ευργετών μας, Λούλας και Ευάγγελου Νομικού. Εύχομαι στις ομάδες να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους και πάνω από όλα να χαιρόμαστε το παιχνίδι”.

Ακολούθησε η ανακοίνωση όλων των χορηγών της ομάδας, τους οποίους, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο  η διοίκηση του Α.Ο Θήρας ευχαρίστησε θερμά για την πολύτιμη στήριξη και αρωγή τους στην προσπάθεια για διάκριση και η εκδήλωση έκλεισε με την επίσημη παρουσίαση των ομάδων του τουρνουά.

 

 

skopelitis-nimikeia timitiki-178x267