Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Α.Ο. Θήρας

Screenshot_5

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Θήρας το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. παρουσία του συνόλου των μελών του Δ.Σ. της ομάδας, των αθλητριών, των προπονητών,  του προπονητικού επιτελείου αλλά και τμημάτων των ακαδημιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η έπαρχος Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τον αθλητισμό Ελευθέριος Τζούρος και η πρώην αντιδήμαρχος και φίλη της ομάδας Σοφία Κίτσου, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμούς και ευχήθηκαν στην ομάδα καλή επιτυχία εκφράζοντας καθένας απο την πλευρά του τη στήριξή του, με τους νεοεκλεγέντες αιρετούς να δεσμεύονται στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας της ομάδας τόσο με τον πρώτο όσο και το δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Απο την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σκοπελίτης ευχήθηκε σε όλη την ομάδα καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες κι επίτευξη κάθε στόχου της ομάδας καθώς και καλή θητεία στους νεοεκλεγέντες αιρετούς.

Τις ευχές και τους χαιρετισμούς τους στην ομάδα έστειλαν ο πρώην έπαρχος Θήρας και περιφερειακός σύμβουλος Χαράλαμπος Δαρζέντας και ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας Μανώλης Ορφανός, οι οποίοι λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Τυχερές της γιορτής μιας και τους έτυχαν τα δύο φλουριά της βασιλόπιτας ήταν η αθλήτρια Εύη Γεωργιάδου που κέρδισε ένα ρολόι Michael Kors προσφορά του καταστήματος Kamari Gold της Μαρίνας Πετίνη Βασαλάκη και η Θεοφίλη Χαμαλίδου που κέρδισε χρηματικό ποσό προσφορά του Σπύρου Πατηνιώτη ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων της Caldera Collection.

Φλουριά όμως “πέτυχαν” και 4 νεαρές αθλήτριες των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας, στις οποίες δωρήστηκαν απο ένα ρολόι, προσφορά του καταστήματος Kamari Gold της Μαρίνας Πετίνη Βασαλάκη.

Τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας που λόγο προγράμματος δεν έκοψαν σήμερα την πίτα τους, θα το κάνουν στο πλαίσιο του προγράμματος των προπονήσεών τους.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί τους χορηγούς της σημερινής εκδήλωσης που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους στην ομάδα και ιδιαιτέρως τον φούρνο “Μυλόπετρα”  καθώς και τον “Ερωτόκριτο”.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί όλους για την υποστήριξή τους και εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χαρές.