Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αθηνά Δημητριάδου ανακοίνωσε ο Α.Ο. Θήρας

Screenshot_26

Screenshot_26

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνογερμανίδα αθλήτρια Αθηνά Δημητριάδου για την αγωνιστική περίοδο Volley League γυναικών 2024-2025, ανακοίνωσε ο Α.Ο. Θήρας

Γεννημένη στις 6 Ιουνίου του 2000 στη Γερμανία η 24χρονη Αθηνά, έχει ύψος 1.95μ, και αγωνίζεται ως κεντρική.

Η Αθηνά ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα σε γερμανικές ομάδες και συνέχισε σε ομάδες πανεπιστημίων της Αμερικής. Συγκεκριμένα απο το 2016 έως σήμερα έχει αγωνιστεί από μία χρόνιά στις : Women VCO Berlin II, Women VCO Schwerin, Women VCO Berlin, Women Hofstra Univ., και Women New Mexico Univ.
“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στην πατρίδα μου για να παίξω βόλεϊ για τον ΑΟ Θήρας. Είναι το όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ να έρθω στη Σαντορίνη και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γιά την επιτυχία της ομάδας! Ευχαριστώ την διοίκηση που μου δίνει αυτή την ευκαιρία!” τόνισε στις δηλώσεις της η νέα κεντρική του Α.Ο. Θήρας.
Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Αθηνά Δημητριάδου και της εύχεται μία νέα σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών της στόχων.