Την ήττα με 2-1 (25-15, 20-25, 25-20) σετ γνώρισε από το Μαρκόπουλο ο Α.Ο. Θήρας

Screenshot_6

Screenshot_6

Την ήττα με 2-1 (25-15, 20-25, 25-20) σετ γνώρισε από το Μαρκόπουλο ο Α.Ο. Θήρας, στο δεύτερο φετινό εκτός έδρας φιλικό της ομάδας μας, που από αγώνα σε αγώνα εμφανίζεται βελτιωμένη.

Ο Ιταλός τεχνικός, Ματέο Φρέσκι, που είδε για πρώτη φορά φέτος την ομάδα να αγωνίζεται σε πλήρη σύνθεση, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα.

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει δώσει ήδη πολλά παιχνίδια και για εμάς είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Είχαμε δυσκολίες στο α’ σετ, γιατί μόλις την Παρασκευή είχαμε όλες τις αθλήτριες διαθέσιμες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα.

Η ομάδα έδειξε βελτιωμένη από σετ σε σετ και προτιμήσαμε σήμερα να δώσουμε χρόνο σε όλες τις αθλήτριες, αφού έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα» δήλωσε ο προπονητής του Α.Ο. Θήρας, που επιστρέφει απόψε στη Σαντορίνη.
Στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, βρέθηκαν και λιγοστοί φίλοι που ταξίδεψαν από το νησί για να χειροκροτήσουν τον Α.Ο. Θήρας, μεταξύ των οποίων, ο αντιπρόεδρος, κ. Ανδρέας Πατηνιώτης.

Το αποψινό φιλικό πάντως είχε «γλυκό» φινάλε για Μαρκόπουλο και Α.Ο. Θήρας, καθώς η νεαρή μας διαγώνια, Ειρήνη Αγγελοπούλου, με ένα κουτί γλυκά στα χέρια κέρασε πρόωρα όποιον έβλεπε μπροστά της στο γήπεδο, δεχόμενη τις καλύτερες ευχές και φιλιά από συναθλήτριες και αντιπάλους για τα αυριανά της 20α γενέθλια!

Α.Ο. Θήρας (Μ. Φρέσκι): Χριστοδούλου 4π (4 μπλοκ), Πόπιτς 10 (3 άσοι, 2 μπλοκ), Κιουτσούκη 6 ( άσος), Φερνάντες Σίλβα 5 (1 άσος, 1 μπλοκ, 39%υπ., 17 %αρ.), Λόρμπερ-Φίτζοκ 7 (1 άσος, 40%υπ., 20%αρ.), Μερκάδο 4 (1 άσος), Γεωργιάδου (λ, 62% υπ, 25 αρ.), Μπαχλάβα 2 (1 μπλοκ, 29% υπ., 14% αρ.), Χαμαλίδου 3, Τσοχαντζή 1 (1 άσος), Καραμπάση (λ, 33% υπ. 33% αρ.) Αγγελοπούλου, Αδαμοπούλου.