Στις 24/9 το πρώτο φιλικό του Α.Ο. Θήρας στη Ν. Ερυθραία με τις Αμαζόνες

Screenshot_3

Screenshot_3

Η ώρα του πρώτου φετινού φιλικού τεστ ενόψει της Volleyleague γυναικών 2023-2024 έφτασε για τον Α.Ο. Θήρας, που σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσει στις 19.30 τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας στο Κλειστό Γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής».

Με μοναδικές απουσίες τις διεθνείς Μερκάδο, και Λόρμπερ Φίτζοκ η αποστολή της ομάδας μας θα πετάξει αύριο για την Αθήνα και θα επιστρέψει στη Σαντορίνη το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου .

Ο τεχνικός Ματέο Φρέσκι, σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του για το παρθενικό φετινό φιλικό, απέναντι σε μία από τις ισχυρές και φιλόδοξες ομάδες της Pre League:

«Είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι και για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε χρόνο στο γήπεδο. Για αυτό το ματς θα κάνω πολλούς πειραματισμούς και θα δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες» τόνισε ο Ιταλός προπονητής προσθέτοντας για την πορεία της φετινής προετοιμασίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όλες τις αθλήτριες και το επιτελείο μας, άπαντες δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο σε ένα υπέροχο εργασιακό περιβάλλον, αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερη είναι η συγκέντρωση και η προσήλωση που δείχνουν όλες οι παίκτριες στις προπονήσεις».