“Πασχαλινό τουρνουά” των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας το διήμερο 10 και 11 Απριλίου 11.00 – 15.00

Screenshot_16
Screenshot_16
“Πασχαλινό” τουρνουά διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος ο Α.Ο. Θήρας μεταξύ των τμημάτων των ακαδημιών του. Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

“Η Διοίκηση και οι προπονήτριες του Α.Ο. Θήρας διοργανώνουν φέτος για πρώτη φορά, ένα διήμερο “Πασχαλινό τουρνουά” μεταξύ των νεαρών αθλητριών του Συλλόγου μας, ώστε να παρέχουμε στα παιδιά την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι τις ημέρες των διακοπών,  να κάνουν αυτό που αγαπούν, να παίξουν και να ευχαριστηθούν βόλεϊ.

Κατά τη διάρκεια του “Πασχαλινού τουρνουά” θα μοιραστούν  πασχαλινά γλυκά και όλο το τουρνουά θα έχει γιορτινό άρωμα, ενώ καλούμε να το παρακολουθήσουν οι γονείς των αθλητριών ώστε να καμαρώσουν τις επιδόσεις των παιδιών τους.
Το τουρνουά μεταξύ των τμημάτων των ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη, από τις 11.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.
Ευχαριστούμε τους γονείς, τις προπονήτριες, τις αθλήτριες της ομάδας μας και τους γονείς τους για τη συνεργασία και εμπιστοσύνη τους και όλους τους φίλους του Συλλόγου μας που μας βοηθούν να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες μας για την παροχή αθλητικών υπηρεσιών με επαγγελματισμό και υψηλό επίπεδο.”
Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.