Ο Σπύρος Πατηνιώτης έφερε τη Στέλλα Χριστοδούλου στη Σαντορίνη!

Screenshot_1

Screenshot_1

Στη Σαντορίνη θα συνεχίσει την καριέρα της η πρώην πασαδόρος του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία απο το πρωί της 18ης Μαίου βρίσκεται στο Κυκλαδίτικο νησί για χάρη του Α.Ο. Θήρας.

Η 32 χρονη άσσος που το τελευταίο διάστημα βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με το νησιωτικό σύλλογο, βρέθηκε στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, αλλά τελικά την κέρδισε η “καλντέρα” χάρις στην πολύτιμη συμβολή του Σπύρου Πατηνιώτη.

Ο βασικός χορηγός της ομάδας και εκλεκτό μέλος της οικογένειας του Σωματείου, ανταποκρινόμενος στην πρό(σ)κληση του φετινού Α.Ο. Θήρας και στη δίψα στης Διοίκησης για διάκριση, συνέβαλλε τα μέγιστα με τη συνεισφορά του στην επιτυχή κατάληξη της σπουδαίας μεταγραφής, αποδεικνύοντας έμπρακτα γι άλλη μια φορά την ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά του στο Σύλλογο.

Η Στέλλα Χριστοδούλου μετά το ζεστό καλοσώρισμα της Διοίκησης στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας παρουσία του Σπύρου Πατηνιώτη, υπέγραψε με θέα το απέραντο γαλάζιο και το επιβλητικό ηφαίστειο το νέο της συμβόλαιο.

Η Ελληνίδα παίκτρια άφησε τον Ολυμπιακό μετά από δώδεκα χρόνια, στα οποία κατέκτησε 17 τίτλους.

Η Χριστοδούλου έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα, οκτώ κύπελλα και το Challenge Cup του 2018. Προηγουμένως απάντησε αρνητικά σε πρόταση της ΑΕΚ, παρότι θα φορέσει τα κίτρινα η φίλη της Κατερίνα Γιώτα.

Πηγή : https://www.volleyplanet.gr/article/o-spiros-patiniotis-efere-ti-stella-xristodoulou-sti-santorini/?fbclid=IwAR0JsDOsD-EAw15kFJRrBuBIe31SOESjERWusHr0Vwfawk4tKI61Bl_U0Zc