Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑΞΟΥ – Α.Ο ΘΗΡΑΣ (Κ16)

pagko
Ξεκίνησε το ταξίδι της για τον πρώτο της τελικό Κυκλάδων η αποστολή της ομάδας των παγκορασίδων του Α.Ο. Θήρας, με προορισμό την Πάρο και αντίπαλο τον Α.Σ. Απόλλωνα Νάξου, τον οποίο θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.
Οι παγκορασίδες του Α.Ο. Θήρας συμμετέχουν για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου παγκορασίδων Κυκλάδων, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν κάθε αγώνα στον οποίο συμμετείχαν μέχρι σήμερα.
Η σημαντική όμως πορεία των παγκορασίδων μας, δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την πολύτιμη και έμπρακτη στήριξη του Δημάρχου Θήρας κυρίου Αντώνη Σιγάλα που πάντοτε ανταποκρίνεται άμεσα και θετικά σε κάθε αίτημά μας, του κυρίου Μάριου Ηλιόπουλου ιδιοκτήτη της Sea Jets για την μεγάλη γενναιοδωρία του να μας χορηγεί δωρεάν κάθε φορά που του το έχουμε ζητήσει το σύνολο των εισητηρίων για τις μετακινήσεις της αποστολής μας, καθώς και της εταιρείας Βlue Star για την επίσης πάντοτε θετική ανταπόκρισή της σε κάθε αίτημά μας για την χορηγία των ακτοπλοικών μας μετακινήσεων.
pagkooo