ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΦΙΙΙΙΙ
Μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για την ομάδα μας στα δύο δυνατά φιλικά που έδωσε χθες και σήμερα στην Αθήνα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ενόψει της πρεμιέρας των δύο αγώνων των πλέι οφ του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.
Χθες τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου στο φιλικό τεστ της Νέας Φιλαδέλφειας με την «Ένωση», παίζοντας όμορφο βόλεϊ προηγήθηκαν με 2-1 σετ των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ο προπονητής μας, στο πλαίσιο των δοκιμών προσώπων και σχημάτων, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να ισοφαρίσει σε 2-2 (25-22, 26-28, 22-25, 25-16), σκορ με το οποίο, κατόπιν συμφωνίας των δύο προπονητών, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.
Σήμερα το απόγευμα στο τελευταίο φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους η ομάδα μας, αν και έχανε αρχικά στο κλειστό του Ρέντη από τον, πρωταθλητή της κανονικής περιόδου της Volleyleague, Ολυμπιακό με 20-13 και 24-18, κατάφερε παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα στο φινάλε του σετ, να πετύχει την ανατροπή και να προηγηθεί τελικά με 25-27, 0-1 σετ. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκες» αντέδρασαν, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και τελικά εκμεταλλευόμενες κάποια «νεκρά» διαστήματα και λάθη της ομάδας μας, να «γυρίσουν» το ματς και να φτάσουν τελικά στην επικράτηση με 3-1 (25-27, 25-12, 25-13, 25-23) σετ.
«Δώσαμε δύο δυνατά φιλικά με δυο πολύ καλές ομάδες ως προετοιμασία για τα πλέι οφ. Σε γενικές γραμμές είδαμε αυτά που θέλαμε να δούμε και επιστρέφουμε απόψε στο νησί, για να ολοκληρώσουμε τις τελευταίες μέρες που μας μένουν την προετοιμασία μας για αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια» δήλωσε ο προπονητής μας, Κώστας Παπαδόπουλος.
Η αποστολή του Α.Ο. Θήρας αναμένεται να επιστρέψει τα μεσάνυχτα στη Σαντορίνη.
ΦΙΙΙΙ