ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΦΙΛΙΚΑ
Δυνατά φιλικά τεστ του Α.Ο. Θήρας στην Αθήνα
Η αποστολή της ομάδα μας αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Αθήνα, όπου πρόκειται να δώσει δύο δυνατά φιλικά ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.
Ο Α.Ο. Θήρας, μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου, όπου κατέλαβε την 7η θέση της κατάταξης, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων των πλέι οφ με τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό, σε Σαντορίνη και Άγιο Θωμά.
Οι αθλήτριες του Κώστα Παπαδόπουλου θα δώσουν το πρώτο τους δυνατό τεστ, σήμερα το απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου στις 16.30 θα βρεθούν αντιμέτωπες με την γηπεδούχο ΑΕΚ. Αύριο Πέμπτη 7 Απριλίου στις 17.30, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη η ομάδα μας θα αναμετρηθεί με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό, πρωταθλητή της κανονικής περιόδου της Volleyleague.
Αμέσως μετά τον αγώνα στου Ρέντη η αποστολή του Α.Ο. Θήρας, θα επιστρέψει στη Σαντορίνη, όπου ο τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος, με τα πολύτιμα συμπεράσματα που θα έχει στα χέρια του από τα δυνατά φιλικά της Αθήνας, τις επόμενες μέρες θα δουλέψει με τις αθλήτριές του κάποια τελευταία στοιχεία και θα καταστρώσει τα τελικά πλάνα του, ώστε η ομάδα μας να εμφανιστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα των πλέι οφ.