ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΜΑΖΟΝΕΣ

AMAZONES
Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πολύτιμη πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, ο Α.Ο. Θήρας επέστρεψε εδώ και λίγες ώρες από τη Νάξο στη Σαντορίνη, όπου το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 19.00 (live streaming από το Α.Ο. Θήρας ΤV), υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τις Αμαζόνες, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.
Τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου, που τελευταία φορά προπονήθηκαν στις 22/2 στη Σαντορίνη, μετέβησαν άρον άρον από το λιμάνι, στο γήπεδο για να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν, ενόψει της παρθενικής φετινής τους συνάντησης με τις Αμαζόνες, στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού των φιλοξενούμενων, Βασίλη Πανδή. Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι το παιχνίδι για την 10η αγωνιστική των δύο ομάδων στη Ν. Ερυθραία, είχε ματαιωθεί λόγω των κρουσμάτων Covid-19 που «ταλαιπώρησαν» τις αθλήτριές μας, με αποτέλεσμα το αθηναϊκό σωματείο να κερδίσει, άνευ αγώνα, τρεις πολύτιμους βαθμούς,.
Το Σάββατο όμως με τη στήριξη των φιλάθλων του, που αναμένεται να δώσουν και πάλι δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, ο Α.Ο. Θήρας φιλοδοξεί να «ρεφάρει» τους βαθμούς που έχασε τον α’ γύρο «στα χαρτιά» και να επιστρέψει πανηγυρικά στις εντός έδρας επιτυχίες του στο πρωτάθλημα.
«Έπειτα από ένα δύσκολο τριήμερο για εμάς μετά την πρόκριση και την παραμονή μας, λόγω του απαγορευτικού, στη Νάξο, παίζουμε αύριο με έναν αντίπαλο, που θα αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά στη σεζόν. Ωστόσο πιστεύω πως η ομάδα, έστω και με μία προπόνηση σε 4 μέρες, θα εμφανιστεί έτοιμη και θα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και τις ποιοτικές της εμφανίσεις» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μας, Κώστας Παπαδόπουλος.
ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 19.00: ΑΟ Θήρας – ΑΟΝ Αμαζόνες
Διαιτητές: Μενεσλής, Ράντσιου, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Σαμοθράκης, Ανδρέου, Γραμματεία: Γαρδέλη.