ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ 4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

KLHR
Το εμπόδιο της ΑΣΠ Θέτις θα κληθεί αρχικά να ξεπεράσει στο Ηράκλειο ο Α..Ο. θήρας στο… δρόμο της ομάδας μας για την διάκριση του φετινού φάιναλ 4 Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών!
Έπειτα από την κλήρωση που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά στα γραφεία της ΕΟΠΕ, παρουσία του τιμ μάνατζερ της ομάδας μας, Βασίλη Καλιμάνη, το «καμάρι της Σαντορίνης» και φιναλίστ του θεσμού, μετά τη χθεσινή πανηγυρική πρόκριση επί του γηπεδούχου Πανναξιακού, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του φάιναλ 4 της Κρήτης (11-12/3,«Λίντο» Ηρακλείου), τη φιλόδοξη ομάδα της Βούλας, για να προκριθεί για 3η συνεχόμενη φορά στον τελικό του θεσμού.
Αντίστοιχα μια θέση στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης θα διεκδικήσει και η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού του άλλου ημιτελικού, Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός Α.Ο..
Σε δηλώσεις του από τη Νάξο, όπου έχει αποκλειστεί από χθες η αποστολή του Α.Ο Θήρας, λόγω απαγορευτικού απόπλου, ο τεχνικός της ομάδας μας, Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε για την κλήρωση τα εξής: «Είναι ένα φάιναλ φορ Κυπέλλου όπου όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους… Το σημαντικό για εμάς είναι ότι για 3η συνεχόμενη φορά χρονιά, η μοναδική ομάδα του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ που είναι παρούσα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλήματος, είναι ο Α.Ο. Θήρας.
Χαιρόμαστε πολύ ασφαλώς που θα είμαστε παρόντες και φέτος στο ραντεβού των 4 κορυφαίων ομάδων του Κυπέλλου Ελλάδας, στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή την σεζόν και θέλουμε να πάμε ως το τέλος του δρόμου…»
Η σειρά των αγώνων και οι ώρες διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες