ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ 3-2 Κ20

k20

 

Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες των Ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας υπερβαίνοντας τις αντιξοότητες των τελευταίων ετών λόγο των υγειονομικών περιορισμών.
Το γεγονός αυτό αποδείχθηκε στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 14/11 στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. μεταξύ των ομάδων των κορασίδων του Α.Ο. Θήρας και του Φιλωτίου Νάξου, με τα κορίτσια της οικοδεσπότριας ομάδας να καταφέρνουν να κερδίζουν τις αντιπάλους τους.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας αναγνωρίζοντας τους κόπους και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβλήθηκαν απο τις αθλήτριες και τις προπονήτριές τους ώστε η ομάδα να είναι αγωνιστικά έτοιμη, τις συγχαίρει για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσαν αλλά και για το σύνολο της δουλειάς τους. Ανάλογα συγχαρητήρια έδωσε η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας και στις αθλήτριες και προπονήτριες της αντίπαλης ομάδας του Φιλωτίου Νάξου για τις αξιέπαινες προσπάθειές τους.
Το παρόν τους στο παιχνίδι των κορασίδων έδωσαν οι αθλήτριες της ομάδας της Α1 Εθνικής κατηγορίας του Α.Ο. Θήρας, ο προπονητής καθώς και το προπονητικό επιτελείο.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας μετά και το σημερινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετού κόσμου και σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς, εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους έχουν συμβάλει στην πορεία και τις επιτυχίες των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας.