Η Σιμόν Άμποτ του Α.Ο. Θήρας KYANA MVP της 4ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών

MVP
Η Σιμόν Άμποτ του Α.Ο. Θήρας KYANA MVP της 4ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών
Η διεθνής Αμερικανίδα ακραία του Α.Ο. Θήρας, Σιμόν Άμποτ, μετά την επιλογή της στην Dream Team της 3ης αγωνιστικής Volley League γυναικών, είναι από σήμερα και η πρώτη αθλήτρια της ομάδας μας, που κατακτά τον τίτλο της πολυτιμότερης αθλήτριας (ΚΥΑΝΑ ΜVP) της αγωνιστικής!
Η Σιμόν Άμποτ στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Θέτιδα Βούλας (3-2), έκανε θραύση στην 3η συνεχόμενη φετινή νίκη της ομάδας μας, σημειώνοντας 30 πόντους, με 21/51 επ., 6 άσσους, 3 μπλοκ,, ενώ βοήθησε στην υποδοχή με 62% υπ. – 32% άριστες.
Η διεθνής άσος της ομάδας μας, στις δηλώσεις της ως ΚΥΑΝΑ MVP εξέφρασε την ικανοποίησή της για τον προσωπικό τίτλο και τη νίκη της ομάδας, ενώ αφιέρωσε τη διάκρισή της στις συναθλήτριες της, με τις οποίες χαίρεται να αγωνίζεται!
Η Άμποτ γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1996 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Northwestern από το 2014 έως το 2017 και το καλοκαίρι του ίδιου έτους μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Μόντενα. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Γαλλία (Σεντ Ραφαέλ), Τουρκία (Καραγιολάρι) και στο Πουέρτο Ρίκο (Χουμακάο).
«Η ομάδα μας αποτελείται από πολεμίστριες. Όλες μας έχουμε επενδύσει στη φετινή σεζόν και είμαστε περήφανες για την δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο μαζί με τους προπονητές μας. Το παιχνίδι με τη Θέτιδα ήταν δύσκολο και χαίρομαι πολύ που ήμασταν εμείς που νικήσαμε» ήταν το πρώτο σχόλιο της Σιμόν Άμποτ και συνέχισε:
«Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά υψηλό. Γνωρίζω και αρκετές αθλήτριες που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Όσον αφορά τον Α.Ο. Θήρας, ο σύλλογος με έχει αγκαλιάσει και νιώθω ότι έχω ταιριάξει με όλους γι’ αυτό θέλω να αφιερώσω το βραβείο στις συμπαίκτριές μου. Λατρεύω να παίζω μαζί τους».
Δείτε στο βίντεο της Ε.Ο.ΠΕ. τα highligts της εμφάνισης της Σιμόν Άμποτ
Congratulations Σιμόν, σου ευχόμαστε για τη συνέχεια ό,τι καλύτερο με υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις με τον Α.Ο. Θήρας.