Game day

gd
Αφού πέρασε με επιτυχία το πρώτο φετινό εντός έδρας τεστ στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κόντρα στον Ηλυσιακό, ο Α.Ο Θήρας υποδέχεται το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 18.00 την Θέτιδα Βούλας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley League, με στόχο να «τριτώσει» με τη βοήθεια του κόσμο υ του το αήττητο φετινό σερί, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.
Η ομάδα μας, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία της για τον αγώνα, όπου οι αθλήτριες του Κώστα Παπαδόπουλου, δηλώνοντας ξανά το «παρών» στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, παράλληλα με τις ροζ κορδέλες που θα φορούν στις φανέλες τους, ετοιμάζουν και νέες δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την προληπτική έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.
Λίγες ώρες πριν από το σαββατιάτικο σερβίς της αναμέτρησης με την Θέτιδα Βούλας ο τεχνικός, Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς, στην έδρα μας με μία δύσκολη ομάδα. Φέτος η Θέτιδα είναι ενισχυμένη με καλές αθλήτριες και νομίζω ότι θα είναι ένα απαιτητικό, αλλά και συνάμα πολύ όμορφο παιχνίδι. Στόχος μας είναι ασφαλώς είναι μία ακόμη νίκη, που θα τονώσει ακόμη περισσότερο ψυχολογικά για τη συνέχεια και θα δώσει χαρά στον κόσμο της Σαντορίνης».
Τέλος ο ο πολύπειρος τεχνικός σχολιάζοντας την ενημερωτική πρωτοβουλία του Α.Ο. Θήρας, που με αφορμή την παγκόσμια καθιέρωση του μήνα Οκτώβριου, ως Μήνα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, δείχνει για μια ακόμη φορά την ευαισθησία, αλλά και το κοινωνικό του «πρόσωπο» τόνισε: «Ξέρουμε ότι η ομάδα σημαίνει πολλά για τους κατοίκους του νησιού και πως ο Α.Ο θήρας είναι πάντα ένα σωματείο που παράλληλα με την προσπάθεια διάκρισης στα γήπεδα, περνάει και θα περνάει πολλά κοινωνικά μηνύματα στον κόσμο που το ακολουθεί».