Ευχαριστήριο Absolut

Absolut
Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην εταιρία Absolut concept «Αbsolut» για την στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια του συλλόγου μας για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος του βόλεϊ στο νησί μας και την ευγενική της χορηγία προς εμάς και την κάλυψη των αγώνων μας με φωτογράφηση 360ο, που στο φετινό τουρνουά «Νομίκεια 2021» έγινε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σε αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα.
Το πλεονέκτημα της φωτογράφισης 360ο και του 360ο video σε σχέση με την στατική απεικόνιση είναι ότι αποτυπώνεται όλος ο χώρος!
Παράλληλα οι φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς το παρόν μεμονωμένα στις πλατφόρμες του Facebook, της Booking και του Youtube καθώς επίσης και σε site, EN;V μπορούν και να χρησιμοποιηθούν ως υπερσύνδεσμος (lhyperlink), δημιουργώντας το λεγόμενο VIRTUAL REALITY TOUR μετατρέποντας τον φυσικό χώρο, σε digital!
Στο VRTOUR μπορούμε να προσθέσουμε πάνω στη φωτογραφία ή σtο video οποιοδήποτε action θέλουμε όπως: κείμενο σε οποιαδήποτε γλώσσα, μενού, κουμπί για απευθείας σύνδεση στα social media στους χάρτες της Google, στο τηλέφωνο, αλλά και να κάνουμε booking σε κατάλυμα, σε τραπέζι εστιατορίου κα.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Γιώργος Μιχαήλ «Αbsolut» για την απονομή μεταλλίων κατά την τελετή λήξης του 8ου διεθνούς τουρνουά βόλει γυναικών “ΝΟΜΙΚΕΙΑ 2021” στη Σαντορίνη!
Η συμβολή και η στήριξη χορηγών και υποστηρικτών μας, είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεί αναμφίβολα αναπόσπαστο κομμάτι στην επιτυχημένη πορεία του Α.Ο. Θήρας
Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.