ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΗΡΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι αθλήτριες της ομάδας βρέθηκαν στο γραφείο του νέου δημάρχου κ. Σιγάλα, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άψογο κλίμα.

Το παρών έδωσαν και οι αντιδημαρχοι, Σοφία Κίτσου, Γρηγόρης Μαντούσης, Γιώργος Στεφανάκης και Σπύρος Δρόσσος, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η νέα δημοτική αρχή τόνισε πως θα σταθεί δίπλα στον αθλητισμό του νησιού και αναγνώρισε πως η ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Θήρας έχει πετύχει σπουδαίες επιτυχίες που διαφημίζουν τη Σαντορίνη όπου αυτή αγωνίζεται.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν δώρο στον κ.Σιγάλα μια μπάλα με υπογραφές όλων των αθλητριών, ένα λάβαρο του συλλόγου και από ένα εισιτήριο διαρκείας στο δήμαρχο και τους αντιδημάρχους.

Ο νέος δήμαρχος θα παρεβρεθεί την Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό λίγο πριν τον πρώτο αγώνα και θα κηρύξει την έναρξη του τουρνουά.

Απουσίας του προέδρου του σωματείου κ. Σκοπελίτη, ο αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Πατηνιώτης αφού ευχήθηκε πρώτα στη νέα δημοτική αρχή, επεσήμανε: «Ο ΑΟ Θήρας είναι η ομάδα που ανήκει σε όλους τους Σαντορινιούς. Κίνητρο για όλους στον σύλλογο είναι οι ακαδημίες και μία δυνατή γυναικεία ομάδα υψηλού επιπέδου που θα αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά… μακάρι να φτιαχτεί ακόμα ένα κλειστό για να το γεμίσουμε και αυτό με χαρούμενες μικρές αθλήτριες».