Αναγνώριση και διάκριση για το έργο των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας

ΑΡΙ

Αναγνώριση και διάκριση για το έργο των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας

Χαρά και ενθουσιασμό προκαλεί στην ομάδα μας η πολύ σημαντική διάκριση της αθλήτριας του Συλλόγου μας Αριστέας Ξυφανταράκη, η οποία συμπεριλήφθηκε στη διαδικασία τελικής επιλογής και αξιολόγησης (διακλιμακιακό) ώστε να συμμετάσχει στην προεθνική ομάδα της χώρας μας.

Η επιλογή της αθλήτριας του Συλλόγου μας έγινε στα πλαίσια των διαδικασιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) απο ομοσπονδιακούς προπονητές, που καθοδηγούνται απο τον προπονητή της Εθνικής Ομάδος Παγκορασίδων κ. Γκούντα Κωνσταντίνο.

Η επιτυχία της αθλήτριας των ακαδημιών του Συλλόγου μας, μας προκαλεί εκτός απο χαρά και ικανοποίηση, μιας και σε μόλις έξι χρόνια απο τη δημιουργία των ακαδημιών, οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται, αποδίδουν καρπούς, κι επιβεβαιώνονται.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας συγχαίρει την αθλήτρια και της εύχεται καλή επιτυχία ενώ επίσης συγχαίρει και εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλες τις προπονήτριες των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας για την συνεπή και υψηλού επιπέδου δουλειά που κάνουν με τις νεαρές αθλήτριες του νησιού μας.

Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.