Με επιτυχία η εναρκτήρια εκδήλωση για τα «Νομίκεια 2020»

6

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του Τουρνουά “Νομίκεια 2020”.

Στην άρτια οργανωμένη από πλευράς του Α.Ο. Θήρας εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς η Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Σοφία Κίτσου που αναπλήρωσε το Δήμαρχο Θήρας, ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, το μέλος του Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Λουκάς Κατρής που αναπλήρωσε τον πρόεδρο του οργανισμού καθώς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος “Λούλας και Ευάγγελου Νομικού” (Τελεφερίκ) κ. Γουλιέλμος Μπάικας.

Εν συνεχεία, για την υποστήριξή τους στην πραγματοποίηση των «Νομικείων2020» απευθύνθηκαν ευχαριστίες στους χορηγούς τους, και συγκεκριμένα στον χρυσό χορηγό της διοργάνωσης, την εταιρεία “SeaJets” και τον ιδιοκτήτη της κ. Μάριο Ηλιόπουλο, στο ξενοδοχείο “Blue Sea” της κ. Μαρίνας Πετίνη – Βασαλάκη, στην εταιρεία Ever After Days, στην εταιρεία Absolute, στο ξενοδοχείο”De Sol” του ομίλου “Caldera Collection” καθώς και τον κ. Φιλίτση Ελευθέριο.

Για τον καταλυτικό τους ρόλο στη φετινή διοργάνωση “Νομίκεια 2020” τιμήθηκαν με την απονομή τιμητικών πλακετών η εταιρεία SEAJETS του κυρίου Μάριου Ηλιόπουλου για τις υπηρεσίες που προσφέρει με σταθερότητα και αξιοπιστία στα νησιά μας, αλλά και προσωπικά ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, για τη δωρεάν διάθεση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις των ομάδων προς και από τη Σαντορίνη. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν η Αντιδήμαρχος του Δήμου Θήρας κ. Σοφία Κίτσου και ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ενώ τις δύο πλακέτες παρέλαβε ο κ. Γιώργος Νομικός, ιδιοκτήτης του Nomikos Travel και ναυτιλιακός πράκτορας της εταιρείας SEAJETS, ο οποίος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ενώ ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία.

Εν συνεχεία το λόγο πήραν οι προπονητές των 4 ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, του “Παναθηναϊκού”, του Πανναξιακού” του “Πορφύρα” και του Α.Ο. Θήρας” οι κύριοι Γιώργος Δερμάτης, Απόστολος Οικονόμου, Βασίλης Πανδής και Κώστας Παπαδόπουλος αντίστοιχα, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμούς ενώ απάντησαν στις ερωτήσεις εκπροσώπων του αθλητικού Τύπου σχετικά με τα «Νομίκεια 2020» αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά τους προπονητές, το λόγο πήραν οι αθλήτριες – αρχηγοί των ομάδων, και συγκεκριμένα η κ. Σοφία Κοσμά από τον Παναθηναϊκό, η κ. Μαρία Οικονομίδου από τον Πανναξιακό, η κ. Εβελίνα Θαλασσινού από τον Πορφύρα και η κ. Μαρία Γενιτσαρίδη από τον Α.Ο. Θήρας, οι οποίες επίσης απευθύνθηκαν στους παρευρισκόμενους και απάντησαν σε των ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του Covid19.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά στο καναλι του Α.Ο. Θήρας στο ΥοuTube: AΟ ΘΗΡΑΣ TV καθώς και απο το VOLCANO T.V. τα οποία μεταδίδουν ζωντανά και όλους τους αγώνες του Τουρνουά, δεδομένου ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη μετάδοση του Covid19 όλοι οι αγώνες πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.

Εκ του ΔΣ
ΑΟ Θήρας.

1 2 3 4 5 7 7 8 910