Το ιταλικό εστιατόριο “Character” συνεχίζει τη συνεργασία μας!

ΚΑΡΑΚΤΕΡ

Το ιταλικό εστιατόριο “Character” συνεχίζει τη συνεργασία μας!

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας, οτι το ιταλικό εστιατόριο Character restaurant & lounge bar που βρίσκεται στην καλντέρα των Φηρών της Σαντορίνης και έχει στηρίξει γενναιόδωρα τον Α.Ο. Θήρας, ανανέωσε τη συνεργασία μας και θα είναι μαζί μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά κι απο καρδιάς το πρωτοποριακό και ποιοτικό ιταλικό εστιατόριο και lounge bar “Character” και ιδιαιτέρως την αγαπητή οικογένεια Νομικού, που ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία και χαρά και φέτος στην πρόσκλησή μας, συνεχίζοντας να ενισχύουν με την εμπιστοσύνη τους την ομάδα μας.

Ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας τους ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα απλόχερη υποστήριξή τους στις προσπάθειές μας για την εδραίωση και διατήρηση του αθλητισμού στο νησί μας.

Το Character restaurant & lounge bar που εντυπωσιάζει με τις πλούσιες γεύσεις του, την αυθεντική Ιταλική κουζίνα, τη ζεστή φιλοξενία, τα εξαιρετικά κρασιά και ποτά και την εκπληκτική τοποθεσία του, έχει προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στο όραμά μας για την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλητισμού στη Σαντορίνη, καθώς και για μια ακόμη επιτυχημένη πορεία του Α.Ο. Θήρας την Α1 Εθνική κατηγορία.

Οικογένεια Νομικού, σας ευχαριστούμε θερμά κι απο καρδιάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και σας θεωρούμε μέλη της οικογένειας του Α.Ο. Θήρας!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας