Ενημέρωση Α.Ο. Θήρας

101013144_722766081824975_3537778503179042816_n

Πιστοί στην επικοινωνία μας με τον ασύγκριτο κόσμο της ομάδας μας, και στα πλαίσια της τακτικής ενημέρωσης, συνοψίζουμε τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την ενίσχυση του Α.Ο. Θήρας κατά την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21:

Ο έμπειρος προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η διεθνής κεντρική Μελίνα Εμμανουηλίδου, ανανέωσε και θα αγωνιστεί και για αυτήν την περίοδο με τα χρώματα της ομάδαςΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥΗ διεθνής κεντρική Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, θα συνεχίσει και για αυτήν την σεζόν να είναι κάτοικος Σαντορίνης,

ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΤΙΑΔΟΥ

Η διεθνής ακραία Κωνσταντίνα Βλαχάκη, έρχεται από την Βούλα για να ενισχύσει την δύναμη πυρός της ομάδας.

ΒΛΑΧΑΚΗ

Βασικό στέλεχος της ομάδας, «απειλεί» να γίνει μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης, και η ανανέωσή της θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

– Το ρόστερ της ομάδας, θα ενισχυθεί και με άλλες αθλήτριες εγνωσμένης αξίας, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες και σπόνσορες της ομάδας ABSOLUT CONCEPT και προσωπικά τον διευθυντή της Γιώργο Μιχαήλ που με τις υψηλής αισθητικής και αρτιότητας γραφιστικές τους δημιουργίες, κοσμούν τις δημοσιεύσεις του Α.Ο. Θήρας.

Και φυσικά, πάνω από όλους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον υπέροχο κόσμο της ομάδας, που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα, και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για το καλύτερο!

Θήρα, 2 Ιουνίου 2020

Εκ του Δ.Σ